Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Clowni, costume de Halloween şi nu numai – de la Dream House
SM Online  - Marti, 5 Octombrie 2010

Odată cu apropierea Halloween-ului s-a redeschis şi magazinul Dream House de pe strada Marsilia nr. 44, tel. 0748-529.273, cu o ofertă mai bogată şi mai variată ca oricând. Aici puteţi închiria sau cumpăra costume de carnaval, dar puteţi să comandaţi şi animaţie asigurată de clowni la petrecerile copiilor.


 

În micuţul magazin puteţi alege cele mai trăsnite costume de basm, de Halloween sau inspirate din filme şi desene animate, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Fetiţele vor dori, cu siguranţă să fie prinţese sau Albă ca Zăpada, băieţii vor da buzna la costumele de muşchetari sau Zorro, iar tinerele vor fi atrase de costumele de cameriste sau asistente medicale (îi salutăm pe cei cu idei perverse).
 








 

Din această toamnă, Dream House face o surpriză plăcută şi părinţilor care organizează petreceri pentru copiii lor, dar nu prea se pricep să întreţină atmosfera. Clownii de la Dream House vă stau la dispoziţie la orice fel de party-uri de zile de naştere, botezuri sau nunţi, asigurând jocuri distractive pentru copii, cu implicarea activă a părinţilor.
 

 

Face-painting, modelaj de baloane sau jocuri Pinata, toate acestea fac parte din programul oferit de clownii de la Dream House, care sunt gata să vă ofere şi alte surprize, în funcţie de caracterul evenimentului festiv, pentru ca distracţia să fie maximă.







 

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi magazinul Dream House de pe strada Marsilia nr.44 sau apelaţi numărul de telefon 0748-529273.

6758 vizite
Distribuie pe